Despre noi

Blendixir a luat nastere dintr-o pasiune pura pentru amestecurile de uleiuri esentiale si produse de origine naturala, dar si din dorinta de a ne mentine bunastarea mentala si fizica cu ajutorul naturii. 

De asemenea, Blendixir este importator Specialist Supplements Ltd, furnizor britanic de top al suplimentelor pentru sanatate, organice si non-organice, al suplimentelor alimentare, vitaminelor si mineralelor, al retetelor pe baza de plante, pentru clienti din intreaga lume.
Principalii beneficiari ai Specialist Supliments Ltd. sunt atat perosoanele care isi doresc sa duca o viata mai sanatoasa, cat si specialisti din domenii medicale si conexe.

Produsele Specialist Supliments Ltd. sunt fabricate in UK sub licenta GMP (Good Manufacturing Practice) si standardul de calitate ISO 9001 si contin ingrediente de cea mai buna calitate. Formularile produselor sunt originale si extrem de diverse. Filosofia companiei este credinta in puterea naturii de a vindeca, de aceea ingredientele folosite sunt in proportie de 99% naturale.

Poti vedea produsele, aici.